Gillette Venus & Olaz Scheermes

16,99 €

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Scheer je huid perfect glad met het Gillette Venus & Olaz Scheermes.

Het scheermes bevat een scheergelkussentje met huidconditioners die de vochtbalans van je geschoren huid op peil houden en het scheren veraangenamen.

Het Venus & Olaz-scheersysteem, de ultieme combinatie op huidgebied, is ontworpen uit liefde voor gladde benen en met passie voor huidverzorging.

De Olaz-geïntegreerde scheergelkussentjes geven huidconditioners af terwijl 5 mesjes dicht op de huid scheren. Venus & Olaz geven je een aangename scheerervaring.

Gillette Venus & Olaz Scheermes voor gladde benen en om de vochtbalans van je huid helpen aan te vullen voor een minder droge huid (vs. Venus Breeze na enige tijd).

Voordelen en kenmerken van het Gillette Venus & Olaz Scheermes:
• De beste scheertechnologie van Venus en expertise van Olaz huidverzorging ineen
• De ingebouwde Olaz scheergelkussentjes geven huidconditioners af: zo heb je geen scheerschuim nodig. Maak het scheermes nat zodat de ingebouwde Olaz scheergelkussentjes licht schuim loslaten met daarin verzorgende Olaz om zo de vochtbalans van de huid aan te vullen voor een minder droge huid (vs. Breeze na enige tijd)
• De Olaz Scheergelkussentjes helpen je huid vocht vast te houden zodat het minder droog wordt (vs. Breeze na enige tijd)
• Verwissel de mesjes als de Olaz scheergelkussentjes op zijn of als de mesjes enigszins bot aanvoelen
• Hang het scheersysteem op in de douchehouder om hem tussen het gebruik door te laten drogen
• Alle Venus mesjes passen op alle Venus scheersystemen, behalve Simply Venus

Terug naar Startpagina